Kërko

Vatican News
Udienza del Santo Padre al Vescovo del Kosovo Dode Gjergji, 28 agosto 2020 Udienza del Santo Padre al Vescovo del Kosovo Dode Gjergji, 28 agosto 2020 

Imzot Dodё Gjergji: audienca me Papёn njё bekim pёr Kishёn e popullin tonё

Papa priti nё audiencë private nё Vatikan Imzot Dodё Gjergjin, ipeshkvin i dioqezës Prizren-Prishtinë (Kosovё), shoqëruar nga meshtari dom Marjan Ukaj. Audienca me Papën – pohon tjerash ipeshkvi Prizren-Prishtinës - ёshtё njё bekim pёr Kishёn dhe popullin tonё. Ati i Shenjtë u interesua pёr popullin dhe pёr gjendjen nё vend,

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku priti sot paradite nё audiencë private nё Vatikan Imzot Dodё Gjergjin, ipeshkёv i dioqezës Prizren-Prishtinë (Kosovё), shoqëruar nga meshtari dom Marjan Ukaj.

Nё mikrofonin e Radio Vatikanit – Vatican News,  ipeshkvi i Kosovës, imzot Dodё Gjergji rrëfen pёr bisedimet e përzemërta qё pati me Atin e Shenjtë sot paradite nё Vatikan. Audienca private me Papën – thotё mes tjerash ipeshkvi Prizren-Prishtinës - ёshtё njё bekim pёr Kishёn dhe popullin tonё.

Gjatё audiencës, Ati i Shenjtë u interesua pёr popullin dhe pёr gjendjen nё vend, folëm edhe pёr misionin e Kishën katolike nё vendin tonё, pёr ecurinë e shoqërisë e përsërita edhe një herё thirrjen Papës pёr tё vizituar Kosovën, po ta dëgjojmë deklaratën e imzot Dodё Gjergjin:..

Ta dёgjojmё imzot Dodё Gjergjin
28 gusht 2020, 12:51