Cerca

Vatican News
 Papa takohet me Presidentin e Kolumbisë Papa takohet me Presidentin e Kolumbisë 

Në audiencë tek Papa, Presidenti i Kolumbisë, Duque Márquez

Papa u takua sot me Presidentin e Kolumbisë, Duque Márquez.

R. SH. - Vatikan

Papa u takua sot me Presidentin e Kolumbisë, Duque Márquez. Gjatë bisedimeve të përzemërta u theksua kryesisht kontributi i Kishës vendase  në procesin e paqes, mbrojtjen e jetës, luftën kundër korrupsionit dhe trafikut të drogës, mbrojtjen e ambientit dhe situatën e emigrantëve.

22 tetor 2018, 14:44