Kërko

Papa Fraçesku gjatë audiencës së përgjithshme Papa Fraçesku gjatë audiencës së përgjithshme

Papa: Fjala e Zotit na frymëzon qëllime të mira

Papa: nëpërmjet #lutjes, #FjalaeZotit vjen të banojë në ne dhe ne banojmë në të. Na frymëzon qëllime të mira, mbështet veprimin, na jep forcë dhe qetësi. Në ditë të vështira, na siguron zemrës përmes besimit dhe dashurisë që e mbrojnë atë nga sulmet e të ligut

R.SH. / Vatikan

“Nëpërmjet #lutjes, #FjalaeZotit vjen të banojë në ne dhe ne banojmë në të. Na frymëzon qëllime të mira, mbështet veprimin, na jep forcë dhe qetësi. Në ditë të vështira, na siguron zemrës përmes besimit dhe dashurisë që e mbrojnë atë nga sulmet e të ligut”. Kështu pohon Papa Françesku në një tweet, sot 19 janar 2023, në faqen @Pontifex

19 janar 2023, 18:39