Kërko

I giovani durante la giornata mondiale della gioventu con Papa I giovani durante la giornata mondiale della gioventu con Papa

Papa: të gjithë janë të thirrur për të ndërtuar shoqërinë të orientuar drejt paqes

Papa: jemi të thirrur, të gjithë së bashku, të ndërtojmë një shoqëri të përtërirë dhe të orientuar drejt lirisë, drejtësisë dhe paqes, në mënyrë që të kapërcehen të gjitha llojet e pabarazisë dhe diskriminimit, e kështu asnjë njeri të mos mund të robërojë një njeri tjetër.

R.SH. - Vatikan

“Jemi të thirrur, të gjithë së bashku, të ndërtojmë një shoqëri të përtërirë dhe të orientuar drejt lirisë, drejtësisë dhe paqes, në mënyrë që të kapërcehen të gjitha llojet e pabarazisë dhe diskriminimit, e kështu asnjë njeri të mos mund të robërojë një njeri tjetër”. Kështu thotë Papa Françesku në një postim në Twitter, sot 2 dhjetor 2022 .

02 dhjetor 2022, 16:27