Kërko

Giovedì santo, Lavanda dei piedi, Giotto, Cappella Scrovegni, 1304-1306 Giovedì santo, Lavanda dei piedi, Giotto, Cappella Scrovegni, 1304-1306

Papa: thelbi fesё, dashuria e pakushtëzuar e Zotit pёr ne

Papa: "jo se ne e kemi dashur Hyjin, por Ai që na ka dashur ne” (1 Gjonit 4,10). Të mos e harrojmë kurrë ketë. Në qendër të fesё nuk janë aftësitë dhe meritat tona, por dashuria e pakushtëzuar dhe e lirë e Zotit.

R.SH. - Vatikan

“Jo se ne e kemi dashur Hyjin, por Ai që na ka dashur ne” (1 Gjonit 4,10). Të mos e harrojmë kurrë ketë. Në qendër të fesё nuk janë aftësitë dhe meritat tona, por dashuria e pakushtëzuar dhe e lirë e Zotit. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 28 tetor 2002, nё faqen @Pontifex

28 tetor 2022, 15:53