Kërko

Papa nesёr nё takimin e lutjes pёr paqen nё Koloseum

Papa: nesër, e martë, 25 tetor, do të shkoj në Koloseum për t'u lutur për paqen në Ukrainë dhe në botë, së bashku me përfaqësuesit e Kishave e komuniteteve të krishtera dhe të feve botërore, të mbledhur në Romë për takimin "Britma për paqe." #TëLutemisëBashku.

R.SH. - Vatikan

Nesër, e martë, 25 tetor, do të shkoj në Koloseum për t'u lutur për paqen në Ukrainë dhe në botë, së bashku me përfaqësuesit e Kishave e komuniteteve të krishtera dhe të feve botërore, të mbledhur në Romë për takimin "Britma për paqe" . #TëLutemisëBashku”. Kёshtu shkruan Papa Françesku nё njё tweet, sot 24 tetor 2022, pasi njoftoi besimtarët dje, gjatё lutjes mariane tё Engjёllit Tёnzot, nё mesditё nё Sheshin e Shёn Pjetrit nё Vatikan

24 tetor 2022, 12:24