Kërko

Papa në Kazakistan: çastet kryesore të udhëtimit

Përfundoi udhëtimi i 38-të apostolik në Kazakistan, ku Papa Françesku mori pjesë në Kongresin e krerëve të feve botërore dhe tradicionale. Në këtë video ripërshkojmë disa momente të vizitës së Papës në vendin aziatik

R.SH. - Vatikan

Përfundoi udhëtimi i 38-të apostolik në Kazakistan, ku Papa Françesku mori pjesë në Kongresin e krerëve të feve botërore dhe tradicionale. Në këtë video ripërshkojmë disa momente të vizitës së Papës në vendin aziatik, qё kishte si moto “Lajmëtarë të paqes dhe të bashkimit”.

16 shtator 2022, 09:18