Kërko

Dita e dytë e udhëtimit të Papёs Françesku në Kazakistan

Le të rishikojmë ditën e dytë të Papёs Françeskut në Kazakistan: hapja e Kongresit të udhëheqësve fetarë dhe Mesha në Nur-Sultan Expo Grounds

R.SH. - Vatikan

Le të rishikojmë ditën e dytë të Papёs Françeskut në Kazakistan: hapja e Kongresit të udhëheqësve fetarë dhe Mesha në Nur-Sultan Expo Grounds

15 shtator 2022, 11:37