Kërko

Papa: i krishteri nuk pushon së luturi

Papa: duhet të lutemi gjithmonë, edhe kur çdo gjë duket e kotë, kur Zoti na shfaqet si shurdhmemec dhe na duket se humbim kohë. Edhe nëse qielli errësohet, i krishteri nuk pushon së luturi

R.SH. - Vatikan

“Duhet të lutemi gjithmonë, edhe kur çdo gjë duket e kotë, kur Zoti na shfaqet si shurdhmemec dhe na duket se humbim kohë. Edhe nëse qielli errësohet, i krishteri nuk pushon së luturi”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 13 gusht 2022, nё faqen @Pontifex

13 gusht 2022, 14:23