Kërko

Papa, tweet nё Ditёn e 27-tё Botërore tё lutjes për shenjtërimin e meshtarёve

Papa:“të dashur meshtarё, jini të durueshëm me besimtarët, gjithmonë të gatshëm për t'i inkurajuar ata, shërbëtorë të palodhur të faljes dhe mëshirës së Zotit. Kurrë gjykatës rigoroz, gjithmonë etër të dashur”.

R.SH. - Vatikan

Të dashur meshtarё, jini të durueshëm me besimtarët, gjithmonë të gatshëm për t'i inkurajuar ata, shërbëtorë të palodhur të faljes dhe mëshirës së Zotit. Kurrë gjykatës rigoroz, gjithmonë etër të dashur”. Kёshtu Papa Françesku nё Tweet n. 2 tё ditёs sotme, 24 qershor 2022, nё Ditёn e 27-tё Botёrore tё lutjes pёr shenjtёrimin e meshtarёve.

24 qershor 2022, 14:41