Kërko

Mons. Giacomo Morandi, segretario della Dottrina della Fede, in udienza da Papa Francesco Mons. Giacomo Morandi, segretario della Dottrina della Fede, in udienza da Papa Francesco

Papa: Imzot Morandi nga Doktrina e Fesё emërohet ipeshkëv i Reggio Emilia-Guastalla

Papa emëroi ipeshkёv të ri tё Dioqezës Dioqezës së Reggio Emilia-Guastalla, Imzot Giacomo Morandi, aktualisht kryeipeshkёv titullar i Cerveterit dhe sekretar i Kongregatës sё Selisё sё Shenjtё për Doktrinёn e Fesё

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku ka pranuar dorëheqjen nga kujdesi baritor i Dioqezës së Reggio Emilia-Guastalla të paraqitur për arsye të moshës nga Imzot Massimo Camisasca.

 Papa emëroi ipeshkёv të ri të kësaj Dioqeze, Imzot Giacomo Morandi, aktualisht kryeipeshkёv titullar i Cerveterit dhe sekretar i Kongregatës sё Selisё sё Shenjtё për Doktrinёn e Fesё, duke i dhënë  titullin e kryeipeshkvit 'ad personam '.

10 janar 2022, 12:15