Kërko

Papa Francesco Natale 2015 Papa Francesco Natale 2015

Papa: Zoti lindi fëmijë për të na nxitur të kujdesemi për të tjerët

Papa: “Zoti lindi fëmijë për të na nxitur të kujdesemi për të tjerët. Dashuria e tij e çarmatosur dhe çarmatosëse na kujton se koha që kemi nuk shërben për të qarë mbi ne, por për të ngushëlluar lotët e atyre që vuajnë. #Krishtlindja”.

R.SH. - Vatikan

Zoti lindi fëmijë për të na nxitur të kujdesemi për të tjerët. Dashuria e tij e çarmatosur dhe çarmatosëse na kujton se koha që kemi nuk shërben për të qarë mbi ne, por për të ngushëlluar lotët e atyre që vuajnë. #Krishtlindja”. Kёshtu pohon Papa nё njё tweet, sot mё 31 dhjetor 2021.

31 dhjetor 2021, 14:35