Kërko

 Messa Ringraziamento Conclusione Sinodo, 2018.10.28 Messa Ringraziamento Conclusione Sinodo, 2018.10.28

Papa: mirënjohjes ndaj Zotit, transmetues tё shpresës nё botё

Papa: “Të mos harrojmë të falënderojmë Zotin: nëse jemi bartës të mirënjohjes, edhe bota bëhet më e mirë, qoftë edhe vetёm pak, sepse kjo mjafton pёr t'i transmetuar sadopak shpresë. Gjithçka është e bashkuar dhe e ndërlidhur, e çdonjëri mund të bëjë pjesën e tij aty ku gjendet”.

R.SH. - Vatikan

“Të mos harrojmë të falënderojmë Zotin: nëse jemi bartës të mirënjohjes, edhe bota bëhet më e mirë, qoftë edhe vetёm pak, sepse kjo mjafton pёr t'i transmetuar sadopak shpresë. Gjithçka është e bashkuar dhe e ndërlidhur, e çdonjëri mund të bëjë pjesën e tij aty ku gjendet”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 25 nёntor 2021.

25 nëntor 2021, 16:21