Kërko

Vatican News

Situata në Bjellorusi: Deklaratë e Drejtorit tё Zyrës së shtypit të Vatikanit

Drejtori i Zyrës së Shtypit të Vatikanit, Matteo Bruni: "Selia e Shenjtë vazhdon të ndjekë nga afër zhvillimet e situatës në Bjellorusi dhe hapat e ndërmarrë nga aktorët e ndryshëm të përfshirë, duke mbetur e impenjuar nё favor të arritjes sё zgjidhjeve demokratike dhe paqësore ndaj kërkesave legjitime të popullit bjellorus”.

R.SH. - Vatikan

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, Drejtori i Zyrës së Shtypit të Selisë së Shenjtë, Matteo Bruni, deklaroi sa vijon: "Selia e Shenjtë vazhdon të ndjekë nga afër zhvillimet e situatës në Bjellorusi dhe hapat e ndërmarrë nga aktorët e ndryshëm të përfshirë, duke mbetur e impenjuar nё favor të arritjes sё zgjidhjeve demokratike dhe paqësore të kërkesave legjitime të popullit bjellorus”.

11 qershor 2021, 13:58