Kërko

Vatican News

Papa: gjurmëve tё Shёn Injacit nё udhën e kthimit te Zoti

Papa Françesku: Në këtë 500 vjetor të plagës së Shën Injacit në Pamplonё, i ftoj të gjithë të bashkohen në këtë udhëtim kthimi me Injacin shtegtar, në mënyrë që të rinovohemi dhe të shohim të gjitha gjërat e reja në Krishtin. #Ignatius500.

R.SH. - Vatikan

"Në këtë 500 vjetor të plagës së Shën Injacit në Pamplonё, ​​i ftoj të gjithë të bashkohen në këtë udhëtim kthimi me Injacin shtegtar, në mënyrë që të rinovohemi dhe të shohim të gjitha gjërat e reja në Krishtin. #Ignatius500".

Kёshtu pohon Papa nё njё tweet, 20 maj 2021, nё faqen @Pontifex, me rastin e fillimit tё Vitit qё përkujton 500-vjetorin e plagosjes së Shën Injacit në këmbë, çast ky, që shënoni kthimin e tij në shtegtar, në kërkim të Zotit.

20 maj 2021, 11:11