Kërko

Vatican News
 Quaresima  verso Gesù Cristo Quaresima verso Gesù Cristo 

Papa: Kreshmët janë shenjë shprese në Krishtin e Gjallë

Papa: Të jetosh #Kreshmët me shpresë do të thotë të pranosh shpresën e Krishtit që jep jetën e tij në kryq dhe që Ngjallet në ditën e tretë, gjithmonë të gatshëm t'i përgjigjemi kujtdo që na pyet arsyen e shpresës që është në ne (1 Pt 3, 15).

R.SH. - Vatikan

"Të jetosh #Kreshmët me shpresë do të thotë të pranosh shpresën e Krishtit që jep jetën e tij në kryq dhe Ngjallet në ditën e tretë, gjithmonë të gatshëm t'i përgjigjemi kujtdo që na pyet arsyen e shpresës që është në ne (1 Pt 3, 15)". Kështu pohon Papa përmes një tweeti, sot më 18 mars 2021, në faqen @Pontifex.

18 mars 2021, 12:38