Kërko

Në një minutë, dita e parë e Papës në Irak

Në një minutë, imazhet më të bukura të mbërritjes historike të Papёs Françeskut në tokën e lashtё të Abrahamit. Pas mirëseardhjes zyrtare, biseda me kryeministrin, vizita e mirësjelljes te presidenti i Republikës dhe takimi me autoritetet, shoqërinë civile dhe trupin diplomatik. Pastaj takimi Papёs në Katedralen e Bagdaditme Kishёn, Siro-Katolike.

R.SH. - Vatikan

Në gjashtëdhjetë sekonda t’i rijetojmë momentet më domethënëse të ditës së parë të vizitës së Papёs Françeskut në Irak. Ky është udhëtimi i tij i 33-të apostolik ndёrkombёtar.

Në një minutë, imazhet më të bukura të mbërritjes historike të Papёs Françeskut në tokën e lashtё të Abrahamit. Pas mirëseardhjes zyrtare, biseda me kryeministrin, vizita e mirësjelljes te presidenti i Republikës dhe takimi me autoritetet, shoqërinë civile dhe trupin diplomatik. Pastaj takimi Papёs me ipeshkëvijtё, priftërinjtë, rregulltarёt dhe rregulltaret , seminaristët e katekistët në Katedralen Siro-Katolike të Bagdadit.

05 mars 2021, 20:57