Kërko

PAPA FRANCESCO VIDEO MESSAGGIO (MARTIRI COPTI) PAPA FRANCESCO VIDEO MESSAGGIO (MARTIRI COPTI) 

Papa: nxitimi për gjithçka dhe menjëherë nuk vjen nga Zoti

Papa: “Nxitimi për të dashur gjithçka dhe menjëherë nuk vjen nga Zoti. Nëse shqetësohemi për tё menjëhershmen, harrojmë atë që mbetet përgjithmonë: ndjekim retë që kalojnë dhe kёshtu humbasim nga shikimi qiellin”.

R.SH. - Vatikan

Nxitimi për të dashur gjithçka dhe menjëherë nuk vjen nga Zoti. Nëse shqetësohemi për tё menjëhershmen, harrojmë atë që mbetet përgjithmonë: ndjekim retë që kalojnë dhe kёshtu humbasim nga shikimi qiellin”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet sot mё 16 shkurt 2021, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

16 shkurt 2021, 10:26