Kërko

2020.01.21 Papa Francesco davanti al presepe in aula Paolo VI 2019.12.18 2020.01.21 Papa Francesco davanti al presepe in aula Paolo VI 2019.12.18  

Papa: Biri Zotit zbret nё tokё pёr tё na çuar nё qiell

Papa: Biri i Zotit zbret nga qielli dhe vjen në tokë për të na çuar të gjithëve në qiell! Kjo është ajo që duhet të meditojmë, të kundrojmë, ajo mbi tё cilёn duhet të reflektojmë në #Krishtlindje. Kёshtu shkruan Papa Françesku nё njё tweet, sot 303 dhjetor 2020, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

R. SH. - Vatikan

Biri i Zotit zbret nga qielli dhe vjen në tokë për të na çuar të gjithëve në qiell! Kjo është ajo që duhet të meditojmë, të kundrojmë, ajo mbi tё cilёn duhet të reflektojmë në #Krishtlindje. Kёshtu shkruan Papa Françesku nё njё tweet, sot 303 dhjetor 2020, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

30 dhjetor 2020, 14:53