Kërko

Vatican News
papa francesco e cardinale Beniamino Stella papa francesco e cardinale Beniamino Stella   (Vatican Media)

Papa priti në audiencë kardinajtë Farrell, Stella e Betori

Vazhdojnë audiencat e Papës Françesku në Vatikan. Sot, në agjendë, takimi i Papës me kardinajtë Kevin Joseph Farrell; Beniamino Stella; Giuseppe Betori dhe dr. Paolo Rufini.

R.SH. - Vatikan

Vazhdojnë audiencat  e Papës Françesku në Vatikan. Sot, në agjendë, takimi i Papës me kardinajtë Kevin Joseph Farrell, prefekti i dikasterit të Vatikanit për Laikët, Familjen dhe Jetën; Beniamino Stella, prefekti i Kongregatës së Selisë së Shenjtë për Klerin; Giuseppe Betori, kryeipeshkëv i Firences dhe dr. Paolo Rufini, prefekti i dikasterit të Vatikanit për Komunikim.

16 mars 2020, 15:46