Kërko

Vatican News
2019.03.04 La chiesa cattolica eritrea celebra festa annuale della arcidiocesi 2019.03.04 La chiesa cattolica eritrea celebra festa annuale della arcidiocesi 

Papa: emëron mons. Munoz Cardaba nunc apostolik në Sudan dhe Eritre

Papa Françesku emëroi Nunc të ri Apostolik në Sudan dhe Eritre Mons. Cardaba, spanjoll, këshilltar i Nunciaturës, duke e ngritur në të njëjtën kohë në dinjitetin e kryeipeshkvit. Kështu njofton Buletini i zyrës së shtypit të Vatikanit.

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku emëroi Nunc të ri Apostolik në Sudan dhe Eritre Mons. Luis Migel Munoz Cardaba, spanjoll, këshilltar i Nunciaturës, duke e ngritur në të njëjtën kohë në dinjitetin e kryeipeshkvit. Kështu njofton Buletini i zyrës së shtypit të Vatikanit.

31 mars 2020, 16:18