Kërko

Vatican News

#SinodiAmazonik. Ngjyrat e Sinodit

Ngjyrat e Sinodit kushtuar Amazonës, pasqyruar këto ditë në Vatikan.

R. SH. - Vatikan

Përballë kërcënimit të interesave ekonomike, ndërhyrjeve të krisura njerëzore, kriminalitetit, ndotjes, Amazona përgjigjet me ngjyrat e saj, që janë njëkohësisht  forca dhe shpirti i popujve, të cilët banojnë në këto vise të bekuara. Këto ngjyra po i pasqyrojnë ipeshkvijtë këto ditë, në Sinodin, që vijon në Vatikan.

19 tetor 2019, 14:37