Kërko

Dita e tretë e udhëtimit apostolik të Papës në Bahrein

Në një minutë, dita e tretë e udhëtimit të Atit Shenjtё Françeskut në vendin e Lindjes së Mesme: nga kremtimi i Meshës në Stadiumin Kombëtar të Bahreinit sot paradite, te takimin me Mbretin në rezidencën papnore dhe deri te takimi me të rinjtë në shkollën katolike tё Zemrës së Krishtit në Awali

R.SH. - Vatikan

Në një minutë, dita e tretë e udhëtimit të Atit Shenjtё Françeskut në vendin e Lindjes së Mesme: nga kremtimi i Meshës në Stadiumin Kombëtar të Bahreinit sot paradite, te takimin me Mbretin në rezidencën papnore dhe deri te takimi me të rinjtë në shkollën katolike tё Zemrës së Krishtit në Awali.

05 nëntor 2022, 21:15