Kërko

2020.04.28 Lasalliani Lasalle solidarietà contro Covid-19 2020.04.28 Lasalliani Lasalle solidarietà contro Covid-19

Papa: dashuria shkon përtej detyrës, leverdisё

Papa: dashuria shkon përtej të dobishmes, të përshtatshmes, leverdisё dhe të duhurës; dashuria gjeneron mahnitje, frymëzon krijimtari, falas.

R.SH. - Vatikan

Dashuria shkon përtej të dobishmes, të përshtatshmes, leverdisё dhe të duhurës; dashuria gjeneron mahnitje, frymëzon krijimtari, falas. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 16 gusht 2022, botuar nё faqen @Potifex.

16 gusht 2022, 14:52