Kërko

Gesù Cristo risorto, Reggio di Calabria Gesù Cristo risorto, Reggio di Calabria

Papa: ‘Jezusi i njeh tё mirat e mangësitë tona, gati tё shёrojё

Papa: 'Jezusi i njeh tё mirat dhe mangësitë tona, dhe është gjithmonë i gatshëm të kujdeset për ne, për t’i shëruar plagët e gabimeve tona me begatinë e hirit të tij'.

R.SH. - Vatikan

''Jezusi i njeh tё mirat dhe mangësitë tona, dhe është gjithmonë i gatshëm të kujdeset për ne, për t’i shëruar plagët e gabimeve tona me begatinë e hirit të tij''. Kёshtu pohon Papa, sot 17 qershor 2022, në një postim të ri në tweet.

17 qershor 2022, 14:27