Kërko

VATICAN-RELIGION-POPE-ANGELUS VATICAN-RELIGION-POPE-ANGELUS

Papa: mjaft me dhunë, ёshtё gjithmonë humbje

Papa kujtoi sulmet e fundit në Norvegji, Afganistan dhe Angli. "Unë shpreh afërsinë time familjeve tё viktimave dhe ju kërkoj e ju lutem, të braktisni rrugën e dhunës e cila është gjithmonë humbje, madje është një humbje për të gjithë. E mos tё harrojmë se dhuna lind dhunë ".

R.SH. - Vatikan

Nё përfundim të lutjes sё sotme tё Engjёllit Tёnzot, Papa kujtoi sulmet e fundit në Norvegji, Afganistan dhe Angli. "Unë shpreh afërsinë time familjeve tё viktimave dhe ju kërkoj e ju lutem, të braktisni rrugën e dhunës e cila është gjithmonë humbje, madje është një humbje për të gjithë. E mos tё harrojmë se dhuna lind dhunë ", tha Papa Bergoglio sot nё mesditë nё Sheshin e Shёn Pjetrit.

17 tetor 2021, 14:46