Kërko

Vatican News

Në një minut, dita e tretë e Papës në Sllovaki

R.SH. - Vatikan

Çastet më të rëndësishme të shtegtimit të Papës Françesku, përmes pajmeve eskluzive të Vatican Media. Etapat e sotme: Liturgjia Hyjnore e Shën Gjon Krizostomit në Prešov, ndërsa pasdite, përqafimi i Atit të Shenjtë për bashkësinë rom të lagjes Luník IX në Košice dhe ngrohtësia e të rinjve sllovakë në stadiumin Lokomotiva. Më pas, kthimi në Bratislavë

14 shtator 2021, 21:41