Kërko

Vatican News

Papa: tё ndërtojmë sё bashku historinë si ndërtues tё paqes

Papa: “Zoti na thërret të bashkëpunojmë në ndërtimin e historisë, duke u bërë, së bashku me Të, paqebërës dhe dëshmitarë të shpresës në një të ardhme shpëtimi dhe ringjalljeje”.

R.SH. - Vatikan

“Zoti na thërret të bashkëpunojmë në ndërtimin e historisë, duke u bërë, së bashku me Të, paqebërës dhe dëshmitarë të shpresës në një të ardhme shpëtimi dhe ringjalljeje”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot mё 9 prill 2021, nё faqen @Pontifex.

09 prill 2021, 12:19