Kërko

Vatican News

Papa: nё realitetin e pёrditshёm fshihet zёri i tё Ngjallurit qё na dhuron paqen

Papa: “Në mesin e kundërshtive dhe të mosmarrëveshjeve me tё cilat duhet të përballemi çdo ditë, tё zhytur e madje tё shtangur nga kaq shumë fjalë dhe lidhje interneti, fshihet zëri i të Ngjallurit që na thotë: "Paqja me ju!”.

R.SH. - Vatikan

“Në mesin e kundërshtive dhe të mosmarrëveshjeve me tё cilat duhet të përballemi çdo ditë, tё zhytur e madje tё shtangur nga kaq shumë fjalë dhe lidhje interneti, fshihet zëri i të Ngjallurit që na thotë: "Paqja me ju!”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot mё 13 prill 2021, nё faqen @Pontifex.

13 prill 2021, 12:14