Kërko

Vatican News
IRAQ-VATICAN-POPE IRAQ-VATICAN-POPE 

Papa i dërgoi telegram Presidentit tё Shqipёrisё Ilir Meta

Papa Françesku i dërgoi këtë telegram Presidentit tё Shqipёrisё Ilir Meta: “Duke hyrë në hapësirën shqiptare, në udhëtim drejt Romës, pas udhëtimit tim apostolik në Irak, ju përshëndes përzemërsisht dhe lutem që Zoti i Gjithpushtetshëm të dikojë mbi ju dhe bashkëqytetarët tuaj çdo bekim për paqe dhe begati”.

R.SH. - Vatikan

Gjatë kalimit me avion mbi Turqi, Greqi, Shqipëri dhe Itali, Papa Françesku, si zakonisht, u dërgon presidentëve të këtyre vendeve një telegram përshëndetjeje. Mbi Shqipëri, Ati i Shenjtë i dërgoi këtë telegram Presidentit tё Shqipёrisё Ilir Meta:

Duke hyrë në hapësirën shqiptare, në udhëtim drejt Romës, pas udhëtimit tim apostolik në Irak, ju përshëndes përzemërsisht dhe lutem që Zoti i Gjithpushtetshëm të dikojë mbi ju dhe bashkëqytetarët tuaj çdo bekim për paqe dhe begati”.

08 mars 2021, 14:25