Kërko

Vatican News

Në një minutë, dita e dytë e Papës në Irak

Në gjashtëdhjetë sekonda t’i rijetojmë momentet më domethënëse të ditës së dytë, 6 mars 2021, të vizitës së Papa Françeskut në Irak, nё kuadrin e udhëtimit tё tij i 33-të apostolik.

R.SH. - Vatikan

Në gjashtëdhjetë sekonda t’i rijetojmë momentet më domethënëse të ditës së dytë, 6 mars 2021, të vizitës së Papa Françeskut në Irak, nё kuadrin e udhëtimit tё tij i 33-të apostolik.

Të rijetojmë, në njё përmbledhje, imazhet më të bukura të ditës së dytë të vizitës së Papa Françeskut në Irak, e cila filloi me vizitën në Najaf tek Ajatollahu i Madh Sayyid Ali, vazhdoi me takimin ndërfetar në Rrafshin e Urit dhe përfundoi me Meshёn e Shenjtё tё kryesuar nga Papa Françesku në Katedralen Kaldease të Shën Jozefit në Bagdad me komunitetin e krishterë lokal.

07 mars 2021, 09:23