Kërko

 Udienza di Papa Francesco, 18 maggio 2017 Udienza di Papa Francesco, 18 maggio 2017 

Papa: Zoti na kërkon aty ku jemi e na do siç jemi

Papa: “Zoti na kërkon atje ku jemi, na do ashtu siç jemi dhe me durim i shoqëron hapat tanë. Me Fjalën e tij Ai dëshiron të na bëjë të ndryshojmë udhёn, që të mos jetojmё kotas, por të ecim pas Tij”.

R.SH. - Vatikan

“Zoti na kërkon atje ku jemi, na do ashtu siç jemi dhe me durim i shoqëron hapat tanë. Me Fjalën e tij Ai dëshiron të na bëjë të ndryshojmë udhёn, që të mos jetojmё kotas, por të ecim pas Tij”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet botuar sot mё 29 janar 2021 nё faqen e internetit @Potinfex.

29 janar 2021, 15:37