Kërko

Vatican News
2020.10.20 Incontro internazionale di preghiera per la pace  2020.10.20 Incontro internazionale di preghiera per la pace   (Vatican Media)

Papa: Tё ndërtojmë njё shoqëri me frymë vëllazërore

Papa: Zoti e Ati i njerëzimit, i cili ka krijuar të gjitha qeniet njerëzore me të njëjtin dinjitet, na i mbushtë zemrat me frymën vëllazërore. Na nxit, o Zot, të krijojmë shoqëri më të shëndetshme dhe një botë më të denjë, pa uri, pa varfëri, pa dhunë, pa luftëra.

R.SH. - Vatikan

“Zoti e Ati i njerëzimit, i cili ka krijuar të gjitha qeniet njerëzore me të njëjtin dinjitet, na i mbushtë zemrat me frymën vëllazërore. Na nxit, o Zot, të krijojmë shoqëri më të shëndetshme dhe një botë më të denjë, pa uri, pa varfëri, pa dhunë, pa luftëra. # FratelliTutti”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, botuar sot mё 26 nёntor 2020, nё faqen e internetit @Pontifex.

26 nëntor 2020, 11:21