Kërko

Vatican News
2020.10.20 Incontro internazionale di preghiera per la pace 2020.10.20 Incontro internazionale di preghiera per la pace  (Vatican Media)

Papa: me forcën e fesё për t'u dhënë fund konflikteve

Papa Françesku: Ky takim i nxit udhëheqësit fetarë dhe të gjithë besimtarët të luten me këmbëngulje për paqe, të mos dorëzohen kurrë para luftës, të veprojnë me forcën e butë të fesё për t'u dhënë fund konflikteve. #Peaceandfraternity https://www.youtube.com/watch?v=M-RFWoMT574.

R.SH. - Vatikan

"Ky takim i nxit udhëheqësit fetarë dhe të gjithë besimtarët të luten me këmbëngulje për paqe, të mos dorëzohen kurrë para luftës, të veprojnë me forcën e butë të fesё për t'u dhënë fund konflikteve". #Peaceandfraternity https://www.youtube.com/watch?v=M-RFWoMT574. Kёshtu pohoi Papa Françesku, nё njё tweet, botuar sot pasdite, pak para fillimit tё takimit tё lutjes ekumenike me përfaqësuesit e traditave të tjera të krishterapёr paqe me udhёheqёsit fetarё, nё Romё.

Sot më 20 tetor në ora 16.00, Papa Françesku merr pjesë në takimin e Lutjes për Paqen, në frymën e Asizit, me titull “Askush nuk shpëton i vetëm - Paqja dhe vëllazërimi”, organizuar nga Bashkësia e Shën Egjidit,  në Bazilikën e Shën Marisë në Aracoeli, pranë bashkisë së kryeqytetit italian.

20 tetor 2020, 16:33