Kërko

Vatican News
 Papa Francesco alle Nazioni Unite (2015.09.26) Papa Francesco alle Nazioni Unite (2015.09.26) 

Papa: Karta e Kombeve të Bashkuara pikë referimi për drejtësi e paqe në botë

Papa: Nëse duam një zhvillim njerëzor tё plotё për të gjithë, duhet të shmanget lufta e tё sigurohet sundimi i ligjit dhe përdorimi i negociatave e arbitrazhit. Karta e Kombeve të Bashkuara, e zbatuar me transparencë dhe sinqeritet, është pikë referimi për drejtësi e paqe.#UNDay.

R.SH. - Vatikan

"Nëse duam një zhvillim njerëzor tё plotё për të gjithë, duhet të shmanget lufta e tё sigurohet sundimi i ligjit dhe përdorimi i negociatave e arbitrazhit. Karta e Kombeve të Bashkuara, e zbatuar me transparencë dhe sinqeritet, është pikë referimi për drejtësi e paqe.#UNDay". Kёshtu Papa Françesku, nё njё tweet, 24 tetor 2020, kujton 75-vjetorin e OKB-sё.

24 tetor 2020, 11:47