Kërko

Vatican News
2019.09.28 Santi Arcangeli Michele, Gabriele e Raffaele 2019.09.28 Santi Arcangeli Michele, Gabriele e Raffaele 

Papa: Shёn Mёhilli, Gabrieli e Rafaeli na prijnë nё udhën e jetës

Papa: Shën Mëhill, na ndihmo në betejёn, në të cilën luftojmë për shpëtimin tonё. Shën Gabriel, na sill lajmin e mirë që Jezusi na shpëtoi, dhe na jep shpresë. Shën Rafael, na merr pёr dore dhe na ndihmo në rrugën tonë drejt shërimit të plotë. #ShenjtorëtKryeengjëj.

R.SH. - Vatikan

"Shën Mëhill, na ndihmo në betejёn, në të cilën luftojmë për shpëtimin tonё. Shën Gabriel, na sill lajmin e mirë që Jezusi na shpëtoi, dhe na jep shpresë. Shën Rafael, na merr pёr dore dhe na ndihmo në rrugën tonë drejt shërimit të plotë". #ShenjtorëtKryeengjëj.Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot mё 29 shtator, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

29 shtator 2020, 09:57