Kërko

Vatican News
 COVID-19 COVID-19   (ANSA)

Papa: tё luftojmë Covid-19 dhe pandemitë tjera shoqërorë

Papa: Koronavirusi nuk është e vetmja sëmundje për t’u luftuar, se pandemia nxori në dritë një mori sëmundjesh shoqërore. Një prej tyre është vizioni i shtrembër mbi njeriun, një vështrim, që nuk do t’ia dijë për dinjitetin e njeriut e as për marrëdhëniet ndërmjet njerëzve. #AudiencaPёrgjithshme

R.SH. - Vatikan

Koronavirusi nuk është e vetmja sëmundje për t’u luftuar, se pandemia nxori në dritë një mori sëmundjesh shoqërore. Një prej tyre është vizioni i shtrembër mbi njeriun, një vështrim, që  nuk do t’ia dijë për dinjitetin e njeriut e as për marrëdhëniet ndërmjet njerëzve. #AudiencaPёrgjithshme. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 12 gusht 2020, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

12 gusht 2020, 13:01