Kërko

2020.08.27 Presentazione lettere credenziali Ambasciatore di Australia Chiara Porro 2020.08.27 Presentazione lettere credenziali Ambasciatore di Australia Chiara Porro 

Audiencat e Papёs tё enjten 27 gusht

Papa Françesku priti sot paradite nё audiencë: Ambasadoren e re tё Australisë pranё Selisё sё Shenjtё, Zonjёn Porro, me rastin e paraqitjes sё Letrave Kredenciale; kardinalin Eijk, kryeipeshkёv i Utrechtit; Imzot Pizzaballa, Administrator Apostolik i Patriarkatit Latin të Jerusalemit dhe Dr. Caballero Ledo, Sekretar i Përgjithshëm i Sekretariatit tё Selisё sё Shenjtё për Ekonominë.

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku priti sot paradite nё audiencë:

Ambasadoren e re tё Australisë pranё Selisё sё Shenjtё, Zonjёn Chiara Porro, me rastin e paraqitjes sё Letrave Kredenciale;

Gjithnjë sot paradite Papa priti nё audiencë kardinalin Willem Jacobus Eijk  (Uillem Jakobus Eijk), kryeipeshkёv i Utrechti tё Hollandës;

Imzot Pierbatistta Pizzaballa, kryeipeshkёv titullar i Verbe-s, Administrator Apostolik "sede vacante" i Patriarkatit Latin të Jerusalemit  dhe

Dr. Maximino Caballero Ledo, Sekretar i Përgjithshëm i Sekretariatit tё Selisё sё Shenjtё për Ekonominë, me gruan e tij.

27 gusht 2020, 11:32