Kërko

Vatican News
Pope Francis visit Mozambico, Madagascar, Mauritius Pope Francis visit Mozambico, Madagascar, Mauritius   (ANSA)

Papa: Mozambik; përqafoje dhe promovoje takimin e kulturës

"Popull i Mozambikut, përqafoje dhe promovoje kulturën e takimit, me guximin e një kombi të madh, uniteti i të cilit jeton nga pasuria e diversitetit nga cili është formuar. Qielli ju bekoftë në paqe!". Kjo është fjalia që Papa e shkroi me dorën e tij në Librin e nderit në Pallatit e presidencës 'Ponta Vermelha', në Maputo

R.SH. - Vatikan

"Popull i Mozambikut, përqafoje dhe promovoje kulturën e takimit, me guximin e një kombi të madh, uniteti i të cilit jeton nga pasuria e diversitetit nga cili është formuar. Qielli ju bekoftë në paqe!". Kjo është fjalia që Papa e shkroi me dorën e tij në Librin e nderit në Pallatit  e presidencës 'Ponta Vermelha', në Maputo, gjatë vizitës së kortezisë te presidenti i Mozambik Filipe Nyusi.

05 shtator 2019, 12:22