Kërko

Vatican News
 LIbri i nderit, nëshkruar nga Papa LIbri i nderit, nëshkruar nga Papa 

Papa në Madagaskar: jam këtu për të hedhur farët e paqes e të shpresës

Fjalët e shkruara e të firmosura nga Papa në Librin e nderit: fjalë paqeje dhe shprese.

R. SH. - Vatikan

“Erdha për të hedhur farët e paqes dhe shpresës, e uroj që këto farë të hedhura në këtë tokë për popullin malgash, të japin fryte të begata!”

Zoti ju bekoftë!

Kjo, fraza, e shkruar me dorën e Papës, në gjuhën frënge, e nënshkruar nga vetë Ati i Shenjtë në Librin e nderit, gjatë vizitës tek kreu i shtetit, Andry Rajoelina, në Pallatin presidencial  të Madagaskarit.

07 shtator 2019, 12:37