Kërko

Vatican News

Dita e tretë e udhëtimit të Papës Françeskut në Madagaskar në një minutë

Një minutë me imazhe për të përmbledhur një ditë plot ngjarje që Papa Françesku pati në Antananarivo, Madagaskar.

R.SH. - Vatikan

Një minutë me imazhe për të përmbledhur një ditë plot ngjarje që  Papa Françesku pati në Antananarivo, Madagaskar. Nga kremtimi Meshës, lutja e Engjëllit, deri te vizita pasdite në Qytetin e Miqësisë së Akamasoa dhe lutja për punëtorët të cilën Françesku e shqipëroi në Dyqanin e Anijes Mahatazana. Dita e Papës përfundoi me takimin me klerin, rregulltarët e rregulltarët dhe me një moment të veçantë së bashku me komunitetin e jezuitëve të vendit.

09 shtator 2019, 14:18