Cerca

Vatican News

Papa: Videomesazh i Ndjeteve të Apostullimit të Lutjes për muajin tetor

I kushtohet misionit të rregulltarëve e rregulltareve, për të cilët – pohon Papa Françesku - kemi më shumë se kurrë nevojë - ndjeti i Apostullimit të Lutjes për muajin tetor.

R. SH. - Vatikan

Me lutjen e tyre, varfërinë, durimin, rregulltarët kanë rëndësi themelore  për misionin e Kishës - pohon Françesku në videomesazhin e ndjeteve të Apostullimit të Uratës për muajin tetor.

E me sfidat e botës së sotme - vijon Papa - kemi nevojë më shumë se kurrë për përkushtimin e tyre të plotë në kumtimin e Ungjillit.

Të mos lejojmë - thekson në përfundim të videomesazhit - që misionarëve t’u rrëmbehet entuziazmi.Të lutemi që rregulltarët e rregulltaret të punojnë me zell të ri misionar e të jenë të pranishëm ndërmjet të varfërve, të shtypurve dhe të gjithë atyre, që nuk kanë zë.

15 tetor 2018, 13:56