Kërko

Vatican News
Papa Françesku Papa Françesku  (AFP or licensors)

Papa: për të ecur drejt shenjtërisë, dashuria ndaj Zotit dhe të afërmit

Mesazhi në Twitter: "Ky është programi i thjeshtë që na dha Jezusi".

R.SH. - Vatikan

"Jezusi na dha një program të thjeshtë për të ecur drejt shenjtërisë sonë: urdhrin e dashurisë ndaj Hyjit dhe ndaj të afërmit". Kështu pohon Papa Françesku në një tweet të ri, botuar në faqen e internetit @Pontifex.

27 shtator 2018, 14:20