Cerca

Vatican News
Papa Françesku Papa Françesku  (ANSA)

Tweet i Papës: dashuria e Zotit e ndryshon botën

Tweet-i i sotëm i Atit të Shenjtë, publikuar në faqen e tij @Pontifex.

R.SH. - Vatikan

Në tweet-in e sotëm, Papa Françesku reflekton mbi dashurinë e Zotit. “Kush e pranon dashurinë e Zotit, e shndërron botën dhe historinë” shkruan Ati i Shenjtë.

17 gusht 2018, 15:11