Kërko

Vatican News

Imzot Massafra: Lutjet e urimet e Kishёs katolike tё Shqipёrisё pёr shёndetin e Papёs

Imzot Massafra: Tё gjithё jemi afёr Papёs me dashuri e lutje, me urimin pёr shëndet tё plotё, shёrim e kthim tё shpejt nё Vatikan.

R.SH. - Vatikan

Nё kёtё tё moment tё gjithё jemi afёr Papёs me dashuri e lutje, me urimin pёr shëndet tё plotё, shёrim e kthim tё shpejt nё Vatikan. Shenjtёri, ne lutemi pёr Ju qё tё ecni përsëri me kёmbё tuaja e qё tё na gёzoni me praninё tuaj. Urime e Zoti ju ndihmoftë. Shëndet!”, kёshtu pohon mes tjerash nё mikrofonin e Radio Vatikanit – Vatican News Kryetari i Konferencës Episkopale Katolike tё Shqipёrisё dhe kryeipeshkvi i Shkodёr-Pultit, imzot Angelo Massafra, duke shprehur afёrsinё dhe lutjen korale tё Kishёs katolike nё Shqipёri. Ta degjojmë mesazhin e urimit të Imzot Angelo Massafres drejtuar Atit të Shenjtë:

Ta degjojmë mesazhin e urimit të Imzot Angelo Massafres
05 korrik 2021, 15:04