Kërko

Vatican News

I kushtohet shën Gjon Pagëzuesit kisha e parë në Pukë

Mesha u kremtua nga nunci apostolik në Shqipëri, imzot Luigi Bonazzi dhe nga ipeshkvi i dioqezës së Sapës, imzot Simon Kulli, në festën e Lindjes së shenjtit

R.SH. - Vatikan

Në festën e Lindjes së Shën Gjon Pagëzuesit, Puka, në Shqipëri, përjetoi edhe një ngjarje tjetër të gëzueshme. Me një meshë të kryesuar nga nunci apostolik në Shqipëri, imzot Luigi Bonazzi dhe nga ipeshkvi i dioqezës së Sapës, imzot Simon Kulli, kisha e parë e qytetit, iu kushtua pikërisht shën Gjon Pagëzuesit. Të ndjekim informacionin e Violeta Marashit…

Dëgjo Violeta Marashin...
Mesha në kishën e Shën Gjon Pagëzuesit, Pukë
Mesha në kishën e Shën Gjon Pagëzuesit, Pukë
25 qershor 2021, 16:42