Kërko

Mons Arjan Dodaj, vescovo ausiliare di Tirana-Durazzo Mons Arjan Dodaj, vescovo ausiliare di Tirana-Durazzo 

Imzot Arjan Dodaj: Pashkёt e Krishtit burim gёzimi e shprese

Imzot Arjan Dodaj: Ditёt e Pashkёve na kujtojnë praninë e Zotit nё jetёn tonё, mesazhin plot ngushёllim e shpresë, duke na kumtuar asgjësimin e vdekjes dhe ngadhënjimin e jetёs, një fitore që kalon nëpërmjet udhёs sё kalvarit, pra, Kryqit e arrin te Ngjallja, përmes sё cilёs na dhurohet gёzimi i vёrtet. Pashkët nuk janё pikarritje, po janё fillimi i Jetёs sё Re në dhe me Krishtin e Ngjallur.

R. SH. - Vatikan

Ditёt e Pashkёve janё ditё tё veçanta pёr ne tё krishterët, na kujtojnë  praninë e Zotit nё jetёn tonё, mesazhin plot ngushёllim e shpresë, duke na kumtuar asgjësimin e vdekjes dhe ngadhënjimin e jetёs, një fitore që kalon nëpërmjet udhёs sё kalvarit, pra, Kryqit e arrin te Ngjallja, përmes sё cilёs na dhurohet gёzimi i vёrtet. Pashkët nuk janё pikarritje, po janё fillimi i Jetёs sё Re në dhe me Krishtin e Ngjallur. Po ta dёgjojmё mesazhin e Pashkёve nga ipeshkvi ndihmës i kryedioqezёs sё Tiranё:

ta dёgjojmё mesazhin e Pashkёve nga ipeshkvi ndihmёs i kryedioqezёs sё Tiranё-Durrёsit Imzot Arjan Dodaj

 

 

04 prill 2021, 16:00