Kërko

Vatican News
Ipeshkvi i dioqezёs sё Lezhёs, imzot Ottavio Vitale Ipeshkvi i dioqezёs sё Lezhёs, imzot Ottavio Vitale 

Imzot Ottavio Vital: Krishtlindja shkollё solidariteti e vëllazërimi

Imzot Ottavio Vitale: Krishtlindja na mёson dhe siguron se e keqja mund tё asgjësohet me dashurinë tonё tё përditshme. Jezusi bashkёndan jetёn tonё njerëzore dhe kërkon nga ne tё bashkёndajmё me Tё jetën Hyjnore.

R.SH. - Vatikan

Krishtlindja na zbulon mënyrën e tё vepruarit dhe tё tё menduarit tё Hyjit, prandaj shenja qё na u dhurua pёr tё njohur Zotin mes nesh, Zotin me ne, ёshtё Foshnja e Betlehemit nё grazhdin i varfër. Krishtlindja na mёson dhe siguron se e keqja mund tё asgjësohet me dashurinë tonё tё përditshme. Jezusi bashkёndan jetёn tonё njerëzore dhe kërkon nga ne tё bashkёndajmё me Tё jetën Hyjnore. Flaka e dashurisë sё Krishtit Fёmijё e pasioni ynё pёr drejtësi  tё vejmë nё lёvizje solidaritetin ndёrnjerёzor. Po tё ndjekim mesazhin e urimin e Krishtlindjes sё ipeshkvit tё dioqezёs sё Lezhёs, imzot Ottavio Vitale..

Mesazhin Krishtlindjes sё ipeshkvit tё dioqezёs sё Lezhёs, imzot Ottavio Vitale
25 dhjetor 2020, 16:53