Kërko

Vatican News
Don Leonardo Falco, Rettore del Seminario di Scutari Don Leonardo Falco, Rettore del Seminario di Scutari  

Don Leonardo Falco: Zoti e mjekёt mё shtёpuan, falënderoj tё gjithё pёr lutjet dhe afёrsinё

Gjendja shëndetësore e Don Leonardo Falco-s, Rektor i Seminarit te Shkodrës, meshtar misionar për shume vite në Shqipëri, tani është shumë mё e mirё. Don Leonardo Falco falenderon Zotin e mjekёt pёr shtёpimin e jetёs, falënderon tё gjithё pёr lutjet dhe afёrsinё gjatё kёsaj periudhe tё vёshtirё.

R.SH. - Vatikan

Gjendja shëndetësore e Don Leonardo Falco-s, Rektor i Seminarit të Shkodrës, meshtar misionar për shume vite në Shqipëri, tani është shumë mё e mirё. Don Leonardo Falco kaloi, për shkak të Covid-19, njё kalvar tё vёrtet, me javё tё tёra nё spitalin romak Spallanzani, ku nuk i pergjigjej mjekimeve e ilaçeve, pastaj qe intubuar, kaloi nё gjendje komen farmakologjike, ishte vёrtet nё rrezik tё madh jete, po me ndihmёn e Zotit e tё mjekёve, shpёtoi.

Pasi doli nga spitali, aktualisht son Leonardo ёshtё nё rehabilitim nё shtëpinë e tij nё Saviano, afër Napolit. Ne e falënderojmë Zotin pёr shërimin e tij dhe i urojmë kthim të shpjet në misionin e tij në Shmkodër. Duke përshëndetur don Leonardin i kёrkuam njё dёshmi mbi atë që pёrjetoi gjatё luftimin heroik me koronavirusin Covid-19, ta dёgjojmё dёshminё e tij të veçantё e prekёse....

Don Leonardo Falco dёshmia prekёse qё përjetoi me Covid-19
27 nëntor 2020, 15:40