Kërko

Vatican News

“Për shumë vjet Pashkët”, urim për të lëvizur gurin e varrit nga shpirti: ky mesazhi i imzot Simon Kullit

“Vdekja nuk ka më pushtet mbi ne”: kjo është vetëdija me të cilën ipeshkvi i Sapës, imzot Simon Kulli u drejton besimtarëve mesazhin e tij për Pashkët 2020.

R.SH. - Vatikan

“Të kundrojmë Krishtin e Ringjallur, shpresa dhe arsyeja” e gëzimit për çdo njeri: kështu u thotë besimtarëve të dioqezës së Sapës, ipeshkvi i tyre, imzot Simon Kulli, në mesazhin e sivjetëm të Pashkëve. E t’ia japim dorën tjetrit, duke ia uruar Pashkët për shumë mote, sepse vetëdija për ringjalljen e Zotit, e heq çdo gur varri nga zemra jonë. Por le të dëgjojmë ipeshkvin e Sapës…

Dëgjo imzot Simon Kullin...
11 prill 2020, 14:16